Kapper advies Uithoorn

Kapper advies Uithoorn - 7723

Heeft u advies nodig bij het kiezen van een ander kapsel, een nieuwe haarkleur of wilt u andere haarproducten proberen? Bij HAIR LOVE CARE staan onze haarspecialisten dinsdag tot en met zaterdag voor u klaar om u van kapper advies Uithoorn te voorzien.

Kapsel advies Uithoorn

De keuze voor een nieuw kapsel is keer op keer niet eenvoudig. Waarschijnlijk twijfelt u eerst een tijdje of het kapsel dat u op het oog heeft wel bij u zal passen en of u later geen spijt krijgt van deze keuze. Bij HAIR LOVE CARE behoeden onze haarspecialisten u graag voor deze twijfel. Jarenlange ervaring in het kappersvak heeft ons geleerd welke mogelijkheden welke kapsels met zich meebrengen. Wij nemen in onze rustige salon uitgebreid de tijd om te luisteren naar uw verwachtingen en denken met u mee als u verdere vragen heeft. Zo weet u zeker dat u bij ons met kapsel advies Uithoorn, een coupe krijgt die past bij uw karakter, uw leefstijl en uw eigen wensen en verlangens.

Keune haarproducten

Bij een mooi en verzorgd kapsel horen natuurlijk ook kwalitatieve haarproducten. In onze salon werken wij daarom met een van de meest gerenommeerde haarproducten van eigen Hollandse bodem: de producten van het merk Keune. Keune bestaat inmiddels ruim 95 jaar en heeft in al die jaren een meer dan goede reputatie opgebouwd in het Nederlandse kapperslandschap. De filosofie van Keune, die staat voor kwaliteit en duurzaamheid, sluit feilloos aan bij de filosofie die wij aanhangen in de HAIR LOVE CARE kapsalon. Bovendien vinden wij het belangrijk om producten te gebruiken die niet op dieren zijn getest en mede daarom is Keune voor ons een bijzonder fijne partner.

Wilt u zelf geholpen worden in onze salon met Keune haarproducten; uw haar laten verven met Keune haarverf of uw haar laten knippen en strak in model laten brengen met Keune haargel, kom dan een keertje langs in de HAIR LOVE CARE kapsalon in Uithoorn.

Kapperadvies op maat

Behoefte aan kappersadvies op maat van eerlijke haarspecialisten die u vertellen over de mogelijkheden van uw kapsel. Dan is HAIR LOVE CARE een ideale kapsalon voor u! Maak een afspraak via http://www.hairlovecare.nl/online-booking, bel ons op +31 (0)297 548081of kom een keertje langs in onze salon.